Elies van der Linden, grafisch ontwerp en illustratie
shop | ontwerp | blog | contact | service

Welkom op mijn site

Ik ben Elies van der Linden, grafisch vormgever en illustrator. Naast mijn werk in opdracht maak ik graag illustraties en tekeningen, geïnspireerd door de natuur, landschappen, bomen, huizen en beesten. De tekeningen worden vervaardigd met ecoline, inkt, kroontjespen en penseel. In de shop worden reproducties aangeboden in gelimiteerde oplage en deze geven de tekeningen prachtig weer. De vele enthousiaste reacties uit mijn omgeving prikkelen mij om het assortiment steeds weer uit te breiden!

Veel plezier met het rondkijken op mijn site. Mocht u vragen hebben, bel of mail gerust!

Elies van der Linden
070 364 80 56
info@eliesvanderlinden.nl

 

Blijf op de hoogte, meld u aan op de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Meld u aan op de nieuwsbrief en ontvang 'm 4x per jaar.

 

We zorgen voor optimale kwaliteit

Reproducties
De afdrukken zijn gemaakt met een Epson pro 9600, op papier van een mooie zware kwaliteit. Deze specifieke printer wordt vaak gebruikt voor reproducties van kunstwerken. De afdrukken hebben dan ook een hoge fine-art kwaliteit. De inkt is opgenomen in het papier maar heeft alle helderheid van de oorspronkelijke illustraties. De felle kleuren op het beeldscherm worden waargemaakt in uw reproductie.

Garantie lichtechtheid
Op de lichtechtheid van de reproducties leveren wij 3 jaar garantie. Mocht de kleur vervagen binnen drie jaar, dan ontvangt u een nieuwe reproductie. Wilt u er zeker van zijn dat uw illustratie lang mooi blijft, hang hem dan niet in het felle zonlicht.

Passe partout
Rondom de tekening is witruimte vrijgehouden zodat u het werk kunt inlijsten met een passe partout. Het formaat 30x40 heeft een witruimte van 5 cm aan de zijkant, en 6 cm aan de boven- en onderkant. Het formaat 20x30 heeft een witruimte van 3 cm aan de zijkant, en 4,35 cm aan de boven- en onderkant.

Ansichtkaarten
Het formaat van de ansichtkaarten is A6, u kunt deze versturen zonder envelop. De achterzijde is voorzien van een adres- en postzegelkader. De lichtgrijze achtergrond is goed beschrijfbaar.

 

Vaak gestelde vragen

Komen de kleuren op mijn beeldscherm overeen met de print?
Er is altijd een licht verschil tussen kleuren op een beeldscherm en op een vel papier. Er is met grote zorgvuldigheid gekozen voor de beste reproductiemethode om de illustraties optimaal weer te geven. De rijke en felle kleuren van ecoline en inkt komen prachtig tot hun recht.

Kan ik een illustratie op een groter formaat dan 30x40 cm bestellen?
Ja, dat kan. Neem voor deze opdracht contact op met Elies van der Linden, telefoon: 070 364 80 56, of info@eliesvanderlinden.nl.

Kan ik een illustratie van de ansichtkaart ook als print bestellen?
Ja, dat kan. Neem voor deze opdracht contact op met Elies van der Linden, telefoon: 070 364 80 56, of info@eliesvanderlinden.nl.

Hoe kan ik betalen?
U kunt op verschillende manieren betalen.
- Online betalen tijdens het bestelprocedé: via ons bestelformulier komt u automatisch op de beveiligde Paypalsite waar u kunt betalen met uw Paypal-account.
- Of u betaalt de factuur die u ontvangt na het doen van de bestelling. Die kunt u voldoen op de manier die u zelf wilt.
Voor de volledigheid: uw bestelling wordt altijd pas verstuurd nadat uw betaling op onze rekening is bijgeschreven (zie 'Algemene voorwaarden').

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn pakket wordt bezorgd?
Bestellingen worden geleverd via TNT Post:  indien mogelijk met de brievenbuspost of anders per pakketdienst. Indien u niet thuis bent als de bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode een briefje bij u achter. Op dit briefje staat wanneer de postbode het postpakket wederom bij u zal aanbieden. Indien u op betreffende datum onverhoopt weer niet thuis bent, dan kunt u de bestelling binnen 3 weken afhalen bij het postkantoor met het afhaalbewijs van de postbode.

Wat moet ik doen als mijn pakket beschadigd aankomt?
Het werk wordt verstuurd in een stevige, platte, kartonnen verpakking. Mocht er onverhoopt toch een beschadiging zijn aan de illustratie, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met Elies van der Linden via 070 364 80 56 of via info@eliesvanderlinden.nl.

Met welke verzendkosten moet ik rekening houden?
Verzendkosten binnen Nederland: wanneer uw bestelling bezorgd kan worden per brievenbuspost (prints 20x30 en ansichtkaarten), bedragen de verzendkosten €1.76. Bij pakketpost (prints 30x40) tot 10 kg. bedragen de verzendkosten €6.75.
Bij brievenbuspost binnen Europa zijn de verzendkosten €3.08, bij pakketpost onder 500 gram bedragen ze €6.16. Bij brievenbuspost buiten Europa zijn de verzendkosten €5.70, bij pakketpost onder 500 gram  bedragen ze €10.45.

 

Algemene voorwaarden

Indien u producten bestelt via Elies van der Linden, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals hier staan beschreven.

Onder Elies van der Linden wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de webwinkel EliesvanderLinden.nl, gevestigd en kantoorhoudende te Den Haag, Nederland op het adres: Uilebomen 97, 2511 VR te Den Haag, tel: 070 364 80 56, email: info@eliesvanderlinden.nl.
Elies van der Linden is ingeschreven in het handelsregister te Den Haag, KvK-nummer 27334778. BTW-nummer: NL.1841.34.195 B01.
ABN-Amro bankrekeningnummer: 42.93.34.524 t.n.v. Elies van der Linden Den Haag.

Overeenkomst
De koopovereenkomst tussen Elies van der Linden en de koper komt tot stand op het moment dat de orderbevestiging - na invoering van de bestelling en drukken op de verzendknop 'bevestig bestelling' - verschijnt op het scherm.

Factuur en betaling
U ontvangt na het verzenden van het bestelformulier altijd een automatische aangemaakte factuur op het emailadres dat u daarvoor heeft opgegeven. Heeft u het totaalbedrag al voldaan tijdens het bestelprocedé, dan ontvangt u evengoed een (proforma-)factuur. Heeft u het totaalbedrag niet voldaan tijdens het bestelprocedé, of heeft het online betalen om wat voor reden dan ook niet geresulteerd in een correcte overboeking, dan is uw factuur tevens een betaalverzoek. Het totaalbedrag zoals op de factuur vermeld, dient u dan over te maken naar het rekeningnummer op de factuur onder vermelding van het bestelnummer.
Onder totaalbedrag wordt verstaan: het bedrag inclusief BTW.
 
Levering
Uw bestelling wordt altijd pas verstuurd nadat uw betaling op de rekening van Elies van der Linden is bijgeschreven. De artikelen worden binnen 14 dagen naar u toe gezonden, deze termijn geldt als indicatie. U heeft 7 dagen na ontvangst van de producten recht van retour (zie kopje Retourrecht).
Elies van der Linden hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na deze maximale levertermijn heeft u het recht om de overeenkomst zonder nadere ingebrekestelling te ontbinden indien er nog niet geleverd is.
Het aanbod van Elies van der Linden blijft tegen de gestelde prijzen in de factuur één maand geldig. Elies van der Linden is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden, noch voor eventuele vertraging of zoekraken van pakketten veroorzaakt door het verzendhuis.

Retourrecht
Geleverde producten die onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u binnen 7 dagen retourneren in originele of vergelijkbare verpakking. Indien de producten in de originele staat verkeren, zal het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) aan u worden gerestitueerd. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u aangemaakte producten, bijvoorbeeld prints in een afwijkend formaat. Neemt u wel altijd eerst contact met ons op alvorens artikelen retour te zenden. Dit doet u per telefoon: 070 364 80 56, of per email: info@eliesvanderlinden.nl.

Prijzen
De prijzen in de webshop van Elies van der Linden zijn in euro's, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. In het geval dat de prijs van het product, zoals genoemd op de site van Elies van der Linden en/of factuur fouten bevat of onjuist is, behoudt Elies van der Linden zich het recht alsnog binnen een redelijk termijn de prijs te wijzigen dan wel te corrigeren. Koper wordt door Elies van der Linden hiervan zo spoedig mogelijk schriftelijk, per mail of telefonisch op de hoogte gebracht.

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen van Elies van der Linden zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Elies van der Linden heeft het recht de overeenkomst te ontbinden. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden, evenals fouten voortkomend uit de werking van de website of door uitvallen van web- en mailservers.

Auteursrecht
Op alle op onze site afgebeelde ontwerpen en illustraties rust auteursrecht. Deze mogen op geen enkele wijze worden vermenigvuldigd en/of verspreid zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van Elies van der Linden.

 

Privacybeleid

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een goede afhandeling van uw bestellingen en voor de administratie van Elies van der Linden. Deze gegevens zullen op geen enkele wijze aan derden ter beschikking worden gesteld.
Alleen met uw uitdrukkelijke toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkelingen op de website, over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@eliesvanderlinden.nl.

 

Elies van der Linden
info@eliesvanderlinden.nl

070-3648056
Uilebomen 97
2511 VR Den Haag

 
Site ontwerp door Elies van der Linden, Den Haag
Site ontwikkeling door Blink ontwerpers, Hoofddorp